//

Ιωάννινα - 4 έως 5 Δεκεμβρίου 2017

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα - 4 έως 5 Δεκεμβρίου 2017
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
08
November, 2017
Ιωάννινα - 4 έως 5 Δεκεμβρίου 2017

Βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά, σεμινάρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, πρακτικές συμβουλές για την υγιεινή διατροφή των παιδιών, έξυπνοι τρόποι για να προστατεύσουμε μέσα από το πιάτο μας, την υγεία μας αλλά και τον πλανήτη.

Με αυτά τα «συστατικά», η νέα εκστρατεία του WWF Ελλάς έρχεται στα Ιωάννινα για να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το φαγητό και μας καλεί να μαγειρέψουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.

Τα κύρια στοιχεία της νέας αυτής εκστρατείας: ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά δημοτικού, η νέα ιστοσελίδα www.wwf.gr/food και μία κινητή διαδραστική έκθεση.

Στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων θα φιλοξενήσει την πρωτότυπη κινητή έκθεση για τη διατροφή στον εκθεσιακό χώρο «Βασ. Πυρσινέλλας».
Εκεί θα δεχόμαστε τα πρωινά τους μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης, ενώ τα απογεύματα, από τις 6 μ.μ έως 8 μ.μ, η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό της πόλης.

Σημειώστε την ημερομηνία και επισκεφθείτε μας. Η εμπειρία που θα αποκομίσετε θα σας βοηθήσει σίγουρα να κάνετε καλύτερη τη διατροφή των παιδιών σας (και τη δική σας)!

Αν μένεις στην περιοχή και θέλεις να μας βοηθήσεις κατά το διάστημα της παραμονής μας εκεί, στείλε μήνυμα στο food@wwf.gr.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων για τη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Πληροφορίες έκθεσης WWF Ελλάς: 4 και 5 Δεκεμβρίου, 18:00-20:00,στο Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων (εκθεσιακός χώρος «Βασ. Πυρσινέλλας»)  (Αγίας Μαρίνας 55), σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννίνων και το Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων.


Ιωάννινα ερχόμαστε!

ΟΛΑ ΤΑ POSTS