//

Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το WWF Ελλάς στον
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11
September, 2018
Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

Μαζί με τη νέα σχολική χρονιά, έρχεται και ο Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη, το «μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά» το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων !

Φυσικά η κινητή έκθεση του WWF Ελλάς για την παιδική διατροφή δεν μπορεί να λείπει από μια τέτοια γιορτή και θα στηθεί στους παλιούς φούρνους της Τεχνόπολης.

Μέσα από πέντε εκπαιδευτικά περίπτερα – σταθμούς θα μάθουμε, παίζοντας και διασκεδάζοντας, με ποιον τρόπο η επιλογή τοπικών και εποχικών φρούτων και λαχανικών, η μείωση της κατανάλωσης κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων τροφίμων πλουσίων σε ζάχαρη και λίπη, καθώς και η σωστή κατανάλωση ψαρικών σε συνδυασμό με την αποφυγή της σπατάλης φαγητού, προστατεύουν την υγεία μας, αλλά και την υγεία του πλανήτη! 

Στη λαϊκή αγορά, στο ψαράδικό, στο παντοπωλείο, στην κουζίνα του σπιτιού μας, αλλά και στο τραπέζι του πρωινού παιδιά και ενήλικες θα συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε διατροφική επιλογή μας μετράει και θα μάθουμε έξυπνα μυστικά που θα μας ανοίξουν την όρεξη.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, παρέα με τη food blogger Funky Cook, μοιραζόμαστε ιδέες και ετοιμάζουμε στα «γρήγορα», σχολικό κολατσιό και σνακς, συνταγές και tips, στο workshop με θέμα “Τα παιδιά μας γίνονται ο,τι τρώνε”.

 

Σάββατο και Κυριακή 15/9/2018 11:00-19:00, Κτίριο Παλαιών Φούρνων

Το workshop με την Funky Cook θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/9/2018 στις 16:00, στον ανοικτό χώρο skywalk. 



Περισσότερα για το φεστιβάλ «Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη» μπορείτε να βρείτε στο https://p100.gr/

 

 

 

 


Το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η κινητή έκθεση του WWF Ελλάς θα σταθμεύει στην Τεχνόπολη καλεσμένη του παιδικού φεστιβάλ «Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη».

ΟΛΑ ΤΑ POSTS