//

Καβάλα - 6 έως 7 Νοεμβρίου 2017

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα - 6 έως 7 Νοεμβρίου 2017
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
28
September, 2017
Καβάλα - 6 έως 7 Νοεμβρίου 2017

Η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Από τις 6 έως τις 7 Νοεμβρίου καταφτάνουμε στην Καβάλα και στην τοπική καπναποθήκη, όπου θα δεχόμαστε ξανά μικρούς και μεγάλους στην πρωτότυπη βιωματική έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα δεχόμαστε σχολεία της περιοχής, που θα μας υποδειχθούν από την Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Καβάλας, ενώ το απόγευμα από τις 6 έως τις 8 η έκθεση θα είναι ελεύθερη για το κοινό της πόλης.

Μην παραλείψετε να μας επισκεφθείτε. Θα μάθετε πολλά και θα διαπιστώσετε πόσο απλό είναι να κάνετε καλό στην υγεία και στο περιβάλλον μέσα από μικρές αλλαγές στο διατροφολόγιό σας.

 


Θα βρισκόμαστε στην καπναποθήκη της πόλης από τις 6 έως 7 Νοεμβρίου 2017

ΟΛΑ ΤΑ POSTS
 • Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!
  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  28
  February 2019
  Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!

  Αυτή την Τσικνοπέμπτη- αλλά και κάθε μέρα- αντί να αφήσουμε να καταλήξουν ποσότητες φαγητού στα σκουπίδια, μπορούμε να τις σώσουμε απολαμβάνοντας τες και να «σώσουμε» το 1/3 των τροφίμων από τα σκουπίδια!


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 • Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική
  ΣΧΟΛΕΙΑ
  16
  October 2018
  Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική

  Το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για την βιώσιμη και υγιεινή διατροφή δίνει φέτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Αττικής την ευκαιρία να επισκεφθούν την διαδραστική μας έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή.


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


 • Το WWF Ελλάς στον
  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  11
  September 2018
  Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

  Η διαδραστική έκθεση του WWF Ελλάς σας περιμένει να ανακαλύψετε τη μυστική σύνδεση της διατροφής μας με το περιβάλλον μέσα από βιωματικές δράσεις!


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ