//

Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
26
September, 2017
Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα “Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης” του WWF Ελλάς ξεκινά την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα. Πρώτη στάση στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε στο Δημαρχείο της πόλης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1). Από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι κάθε μέρα θα δεχόμαστε σχολεία της περιοχής στην πρωτότυπη κινητή μας έκθεση με θέμα τη διατροφή, ενώ από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου, οι φίλοι Θεσσαλονικείς μπορούν να επισκεφθούν την έκθεσή μας 10.00 - 14.00 και 17.00 - 21.00.

Παράλληλα, κάθε απόγευμα θα διενεργείται πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτικών της περιοχής για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης» που απευθύνεται σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κι έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας.

Σας περιμένουμε!


Βρείτε μας από 2 έως 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης κι από 9 έως 10 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης.

ΟΛΑ ΤΑ POSTS