//

Καστοριά - 7 έως 8 Δεκεμβρίου 2017

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά - 7 έως 8 Δεκεμβρίου 2017
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
08
November, 2017
Καστοριά - 7 έως 8 Δεκεμβρίου 2017


Μετά τα Ιωάννινα, ο δρόμος μάς βγάζει στην Καστοριά. Για δυο μέρες, από τις 7 έως τις 8 Δεκεμβρίου, η κινητή έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή θα φιλοξενηθεί στο Ενυδρείο Καστοριάς (Ζαλόγγου 3).

Πολλά διαδραστικά δρώμενα περιμένουν τους επισκέπτες της έκθεσης. Τις πρωινές ώρες θα παίξουμε με τα παιδιά των σχολείων της περιοχής, τα οποία θα μάθουν να τρέφονται καλύτερα, να ‘αφήνουν τον γόνο να γίνει γονιός’, να γίνουν οι πρεσβευτές μας για να μειωθεί η σπατάλη φαγητού στο σπίτι.

Το απόγευμα, από τις 18:00 έως 20:00, η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό της πόλης. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να την επισκεφθούν για να μυηθούν στη βιώσιμη διατροφή που σέβεται την υγεία και το περιβάλλον.

Αν μένεις στην περιοχή και θέλεις να μας βοηθήσεις κατά το διάστημα της παραμονής μας εκεί, στείλε μήνυμα στο food@wwf.gr.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Καστοριάς και τη φιλοξενία και τη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Πληροφορίες έκθεσης WWF Ελλάς:7 και 8 Δεκεμβρίου, 18:00-20:00, στο Ενυδρείο Καστοριάς (Ζαλόγγου 3), σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς.


Έλα στο Ενυδρείο να μάθεις μαζί μας πως να μαγειρέψεις έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά σου

ΟΛΑ ΤΑ POSTS




  • Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    28
    February 2019
    Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!

    Αυτή την Τσικνοπέμπτη- αλλά και κάθε μέρα- αντί να αφήσουμε να καταλήξουν ποσότητες φαγητού στα σκουπίδια, μπορούμε να τις σώσουμε απολαμβάνοντας τες και να «σώσουμε» το 1/3 των τροφίμων από τα σκουπίδια!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική
    ΣΧΟΛΕΙΑ
    16
    October 2018
    Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική

    Το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για την βιώσιμη και υγιεινή διατροφή δίνει φέτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Αττικής την ευκαιρία να επισκεφθούν την διαδραστική μας έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή.


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Το WWF Ελλάς στον
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    11
    September 2018
    Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

    Η διαδραστική έκθεση του WWF Ελλάς σας περιμένει να ανακαλύψετε τη μυστική σύνδεση της διατροφής μας με το περιβάλλον μέσα από βιωματικές δράσεις!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ