//

Δεκάλογος για γονείς

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεκάλογος για γονείς
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
27
October, 2017
Δεκάλογος για γονείς

Ο ρόλος του γονιού στη διαμόρφωση των διατροφικών συνηθειών των παιδιών είναι κρίσιμος. Το φαγητό που φτάνει στο πιάτο τους περνάει από τη μαμά και τον μπαμπά, τη γιαγιά ή τον παππού.

Οι γονείς και κηδεμόνες αποτελούν τα πρότυπα των παιδιών. Και ειδικά στο φαγητό έχει διαπιστωθεί πως τα παιδιά αναπαράγουν τις συμπεριφορές που βλέπουν από τους μεγαλύτερους. Αν λοιπόν θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν καλές, υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θα τις ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, τότε οφείλουμε εμείς οι μεγάλοι να δώσουμε το καλό παράδειγμα.

Δεν είναι δύσκολο. Δες τον δεκάλογο για γονείς, ακολούθησέ τον και σύντομα θα διαπιστώσεις πόσο καλό κάνεις όχι μόνο στα παιδιά αλλά και σε σένα!

Δες στον οδηγό μας τι άλλο μπορείς να κάνεις για να μεγαλώσεις υγιή παιδιά σε ένα υγιές περιβάλλον!


Ο ρόλος του γονιού στη διατροφή των παιδιών είναι καθοριστικός. Εσύ διαμορφώνεις τις συνήθειες τους!

ΟΛΑ ΤΑ POSTS




  • Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    28
    February 2019
    Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!

    Αυτή την Τσικνοπέμπτη- αλλά και κάθε μέρα- αντί να αφήσουμε να καταλήξουν ποσότητες φαγητού στα σκουπίδια, μπορούμε να τις σώσουμε απολαμβάνοντας τες και να «σώσουμε» το 1/3 των τροφίμων από τα σκουπίδια!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική
    ΣΧΟΛΕΙΑ
    16
    October 2018
    Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική

    Το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για την βιώσιμη και υγιεινή διατροφή δίνει φέτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Αττικής την ευκαιρία να επισκεφθούν την διαδραστική μας έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή.


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Το WWF Ελλάς στον
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    11
    September 2018
    Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

    Η διαδραστική έκθεση του WWF Ελλάς σας περιμένει να ανακαλύψετε τη μυστική σύνδεση της διατροφής μας με το περιβάλλον μέσα από βιωματικές δράσεις!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ