//

Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
26
September, 2017
Ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη

Το πρόγραμμα “Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης” του WWF Ελλάς ξεκινά την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα. Πρώτη στάση στη Θεσσαλονίκη.

Από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου θα βρισκόμαστε στο Δημαρχείο της πόλης (Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1). Από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι κάθε μέρα θα δεχόμαστε σχολεία της περιοχής στην πρωτότυπη κινητή μας έκθεση με θέμα τη διατροφή, ενώ από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου, οι φίλοι Θεσσαλονικείς μπορούν να επισκεφθούν την έκθεσή μας 10.00 - 14.00 και 17.00 - 21.00.

Παράλληλα, κάθε απόγευμα θα διενεργείται πρόγραμμα κατάρτισης των εκπαιδευτικών της περιοχής για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Υγιή Παιδιά, Υγιής Πλανήτης» που απευθύνεται σε παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κι έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας.

Σας περιμένουμε!


Βρείτε μας από 2 έως 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης κι από 9 έως 10 Οκτωβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης.

ΟΛΑ ΤΑ POSTS




  • Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    28
    February 2019
    Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!

    Αυτή την Τσικνοπέμπτη- αλλά και κάθε μέρα- αντί να αφήσουμε να καταλήξουν ποσότητες φαγητού στα σκουπίδια, μπορούμε να τις σώσουμε απολαμβάνοντας τες και να «σώσουμε» το 1/3 των τροφίμων από τα σκουπίδια!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική
    ΣΧΟΛΕΙΑ
    16
    October 2018
    Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική

    Το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για την βιώσιμη και υγιεινή διατροφή δίνει φέτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Αττικής την ευκαιρία να επισκεφθούν την διαδραστική μας έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή.


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Το WWF Ελλάς στον
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    11
    September 2018
    Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

    Η διαδραστική έκθεση του WWF Ελλάς σας περιμένει να ανακαλύψετε τη μυστική σύνδεση της διατροφής μας με το περιβάλλον μέσα από βιωματικές δράσεις!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ