//

Costa Navarino - 20 έως 23 Ιουλίου 2017

«Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» WWF EΛΛΑΣ / ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Costa Navarino - 20 έως 23 Ιουλίου 2017
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
04
September, 2017
Costa Navarino - 20 έως 23 Ιουλίου 2017

Η Costa Navarino προτείνει στους παραθεριστές μία σωστή διατροφή για υγιή παιδιά και υγιή πλανήτη!

Και το WWF Ελλάς, από τις 20 μέχρι τις 23 Ιουλίου, φιλοξένησε εκεί τα περίπτερα της κινητής έκθεσης για τη διατροφή, προσκαλώντας τους επισκέπτες του ξενοδοχείου (γονείς και παιδιά) να μάθουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια μυστικά για τη βιώσιμη διατροφή.

Δείξαμε στους επισκέπτες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για την εποχικότητα των τροφίμων, την εντοπιότητα και την επιλογή των κατάλληλων μεγεθών στα ψαρικά. Τους ξεναγήσαμε επίσης στις διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων στα διάφορα μέρη του πλανήτη.

Σε συνεργασία με την παιδαγωγική ομάδα της Costa Navarino, ολοκληρώσαμε με επιτυχία την πιλοτική δράση που θα υλοποιείται αυτή τη χρονιά στα σχολεία της χώρας.

Ιδιαίτερη νότα στην επίσκεψη μας έδωσε η παρασκευή νόστιμων και θρεπτικών ροφημάτων με φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής δίνοντας το δικό μας σύνθημα για έναν πιο υγιή πλανήτη για εμάς και τα παιδιά!


Με επίδειξη παρασκευής υγιεινών ροφημάτων και βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δείξαμε στους επισκέπτες του Costa Navarino τα μυστικά μιας καλής για την υγεία και το περιβάλλον διατροφής

ΟΛΑ ΤΑ POSTS




  • Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    28
    February 2019
    Τσίκνισμα χωρίς σπατάλη φαγητού!

    Αυτή την Τσικνοπέμπτη- αλλά και κάθε μέρα- αντί να αφήσουμε να καταλήξουν ποσότητες φαγητού στα σκουπίδια, μπορούμε να τις σώσουμε απολαμβάνοντας τες και να «σώσουμε» το 1/3 των τροφίμων από τα σκουπίδια!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική
    ΣΧΟΛΕΙΑ
    16
    October 2018
    Έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή στην Αττική

    Το πρόγραμμα «Υγιή παιδιά, υγιής πλανήτης» για την βιώσιμη και υγιεινή διατροφή δίνει φέτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία της Αττικής την ευκαιρία να επισκεφθούν την διαδραστική μας έκθεση για τη βιώσιμη διατροφή.


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


  • Το WWF Ελλάς στον
    ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    11
    September 2018
    Το WWF Ελλάς στον "Π100- Πλανήτης Τεχνόπολη"

    Η διαδραστική έκθεση του WWF Ελλάς σας περιμένει να ανακαλύψετε τη μυστική σύνδεση της διατροφής μας με το περιβάλλον μέσα από βιωματικές δράσεις!


    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ